VESTROCK 2024 kondigt de eerste 11 namen aan!

Nieuws:Festivals
  Van Muylem    7 december 2023

De Jeugd Van Tegenwoordig (NL), Dinosaur Jr. (USA), Son Mieux (NL), Compact Disk Dummies (BE), Paul Elstak Ft. Mc Boogshe (NL), Pommelien Thijs (BE), STONE (UK), Big Special (UK), San Cisco (AUS), Quiet Hollers (USA), en The Clockworks (BE). Dat zijn de eerste elf namen die de organisatie van boutique festival VESTROCK zojuist heeft bekendgemaakt voor de volgende editie, die op vrijdag 31 mei 2024 en zaterdag 1 juni 2024 plaatsvindt op een prachtig schiereiland in de stadsgracht van Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Meer namen volgen spoedig.


VRIJDAG 31 MEI EN ZATERDAG 1 JUNI 2024 IN HULST (ZEELAND)

SUPER EARLY BIRD- EN EARLY BIRD TICKETS (DAG-, COMBI- EN CAMPINGTICKETS) ZIJN VANAF NU VERKRIJGBAAR VIA www.vestrock.nl

- TICKETPRIJZEN VOOR VESTROCK 2024 VOORDELIGER DAN DIE VAN DIT JAAR! -

 Geheel tegen de heersende trend in verlaagt VESTROCK zijn ticketprijzen voor 2024 omdat de organisatie het belangrijk vindt dat het festival voor iedereen (financieel) toegankelijk blijft. Daardoor zijn ze dus zelfs voordeliger dan die van dit jaar! Bovendien stelt de organisatie speciaal voor de feestdagen in december ook nog eens een klein aantal Super Early Birds (combitickets vrijdag & zaterdag; op = op) beschikbaar. Zowel Super Early Birds (combitickets vrijdag & zaterdag; op = op) als Early Birds (dag-, combi- en campingtickets; verkrijgbaar tot en met zondag 31-12-2023) zijn vanaf nu on sale.

TICKETINFO

** Super Early Bird OP = OP!
Super Early Bird (combi = vrijdag & zaterdag): €99,-

** Early Bird tickets tot en met 31 december 2023
Early Bird vrijdag: €49,-
Early Bird zaterdag: €59,-
Early Bird combi (= vrijdag & zaterdag): €109,-
Early Bird camping: €20,-

** Reguliere tickets vanaf 1 januari 2024
Vrijdag: €59,-
Zaterdag: €69,-
Combi vrijdag & zaterdag: €119,-
Camping weekend €25,-

(ticketprijzen zijn exclusief servicekosten)

Vanwege de lage ticketprijzen is de mogelijkheid '5 halen = 4 betalen' niet meer mogelijk. Kinderen tot en met 11 jaar krijgen gratis toegang (excl. servicekosten) maar hebben wel een ticket nodig!

VESTROCK 2023
Dit jaar genoten zo'n 20.000 enthousiaste bezoekers uit heel Europa van een perfecte en nagenoeg uitverkochte tweedaagse VESTROCK-editie: zonovergoten; met een ijzersterk en gevarieerd programma (50+ acts op vijf podia) inclusief literatuur (o.a. vaste gast Herman Brusselmans), theater, cabaret, VESTROCK University (lezingen door professoren); outdoor yoga en een kunstexpositie. Muzikale acts als The Prodigy, Scooter, Franz Ferdinand, Life Of Agony, Antoon, Joost, S10, Maan, Feuerengel en My Baby bezorgden de bezoekers een memorabel weekend waarin ze genoten van het zomerse weer, eten & drinken, en de geweldige ambiance.

VESTROCK: HET FESTIVAL VAN DE VRIENDSCHAP
Het intieme zomerevenement VESTROCK, het festival waar de bezoeker de liefde vindt en vriendschap viert, wordt gehouden op een prachtig eiland in de stadsgracht de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Hulst ligt zeer centraal en is eenvoudig te bereiken voor zowel Nederlanders als voor Belgen. Dit jaarlijks populairder wordende evenement biedt een lang weekend weg met live (indie & alternatieve) rock-, pop- dance- en 'heavy' acts; met een onderwijs- en theaterprogramma en exclusieve optredens op diverse locaties. Daarnaast is er altijd een groot bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK Blond.