Pukkelpop 2012: voorverkoop en camping info

Nieuws:Festivals
      24 april 2012

Goed nieuws, de ticketprijzen zijn niet veranderd! Iedereen die wenst kan vanaf 14 mei om 06u00 hun ticket bestellen voor deze 2012 editie. Bestellen kan via proximusgoformusic of de officiële Pukkelpop site. Voor mensen die in 2011 een ticket kochten start de voorverkoop een week vroeger (7mei). Deze zullen een persoonlijke link toegestuurd krijgen om hun tickets te bestellen.

Een combiticket kost €155 (exclusief €4,5 euro reservatiekosten, inclusief kamperen van woensdag 15 augustus, 12.00u tot zondag 19 augustus, 12.00u en gratis openbaar vervoer).
Een dagticket kost €79 euro (exclusief €4,5 reservatiekosten, inclusief 2 nachten kamperen en gratis openbaar vervoer).

Voorts heeft Pukkelpop ervoor gekozen om 3 campings in te lassen en er kan bij de voorverkoop aangegeven worden op welke camping je wenst te overnachten. Dit vermijd problemen voor grote groepen die samen willen overnachten.

- Camping A bevindt zich op de Kempische Steenweg en is recht tegenover het festivalterrein.

- Camping B ligt tussen de Semmestraat en Slangbeekstraat, net achter Camping A.

Er is parkeergelegenheid naast het kampeerterrein. Gratis festivalshuttles brengen iedereen vlot van aan de stations Hasselt en Kiewit naar Camping B en/of naar het festivalterrein (en weer terug). Het traject ‘Camping B-festivalterrein-Camping B’ kan doorlopend afgelegd worden.

- Camping C bevindt zich in de Putvennestraat en ligt op wandelafstand van het festivalterrein.

De organisatie liet ook weten dat ze een herdenkingsmoment inplannen en een monument voor de slachtoffers van de storm vorig jaar. Een teken van sympathie.