Leuvenaar Inias lanceert debuutsingle 'Graaag' (Nederlandstalige muziek doordrenkt van diepgang en authenticiteit)

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    9 juli 2024

Inias (né Ignaas) is niet zomaar een muzikant; hij is een verhalenverteller en vertolker van emoties, van blije, droevige, grappige momenten. Met een een passie voor muziek en wiskunde brengt Inias een uniek perspectief op het podium. Zijn muziek overstijgt het gewone en duikt met zin voor relativering en diepgang in de menselijke ervaring.


Geef Inias een podium, een piano en gitaar en hij warmt de zaal op, samen met zijn getalenteerde en professionele muzikanten. Hoewel hij zichzelf niet als een typische podiumartiest beschouwt, komt het podiumbeest naar boven als hij mag spelen.

Al veertig jaar lang is zijn living een muzikaal laboratorium, waar hij talloze nummers creëerde die nu klaar zijn om Vlaanderen en Nederland te veroveren.

Omringd door een diverse groep van getalenteerde muzikanten, jong en oud, creëert Inias een unieke en meeslepende ervaring voor zijn luisteraars. Voor hem draait het leven om genieten van elk moment en af en toe eens stil staan met plezier voor het leven.

Op 57-jarige leeftijd zegt Inias dat hij in de beste periode van zijn leven zit. Zijn talenten hebben hem geleid naar waar hij nu staat. Na twintig jaar ondernemerschap gaat hij volop voor zijn passie : wiskunde en muziek. Met zijn wiskundige brein geeft hij studenten bijles, zelfvertrouwen en inzicht in de logica. In de tijd die overblijft, gaat zijn muzikale brein vanzelf aan.

Inias toont zijn veelzijdigheid in zijn muziek. Die raakt aan de essentie van het leven. Met zijn Nederlandstalige nummers reis je door het leven. Zijn teksten zijn geen mainstream clichés maar doordrenkt van diepgang en authenticiteit.

Graaag by Inias - DistroKid