VESTROCK completeert programma met o.a. Amber Broos, Another Sky, Martijn Fischer zingt Hazes & The Young Ones, Vunzige Deuntjes Soundsystem

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    27 maart 2024

Met de volgende laatste negen namen maakt boutique festival VESTROCK, dat plaatsvindt op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni op een prachtig schiereiland in de stadsgracht van Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL), het programma voor de 13de editie rond: Amber Broos, Another Sky, Brews and Jams, Lavengro, Martijn Fischer zingt Hazes & The Young Ones, Strakke Kever, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Robert Grace en Zen Link.  


VESTROCK (31 mei en zaterdag 1 juni in Hulst) completeert programma met laatste namen, o.a. Amber Broos, Another Sky, Martijn Fischer zingt Hazes & The Young Ones, Vunzige Deuntjes Soundsystem, e.a.

VRIJDAG 31 MEI EN ZATERDAG 1 JUNI 2024 IN HULST (ZEELAND)

REGULIERE TICKETS (DAG-, COMBI- EN CAMPINGTICKETS) TE KOOP VIA WWW.VESTROCK.NL

Eerder maakten ze o.a. Oscar and the Wolf, The Kooks, De Jeugd van Tegenwoordig, Dinosaur Jr., Son Mieux, Douwe Bob, Compact Disk Dummies, Nova Twins, Yade Lauren, Pommelien Thijs, Boef, Paul Elstak, ADF Samksi en Fleddy Melculy bekend. 

De dagindeling staat zowel hieronder als op de website: www.vestrock.nl/line-up

VRIJDAG
(in alfabetische volgorde:) 
ADF Samksi, BIG SPECIAL, Boef, Compact Disk Dummies, Dangerous Times for the Dead, DARKER, De Jeugd van Tegenwoordig, Douwe Bob, Fleddy Melculy, Four In Blood, Outsiders, Paul Elstak, San Cisco, STONE, Strakke Kever, The Clockworks, The Kooks.
+ Dansorgel By Nocto DJ's: Lenny, Doris Bae, Riri, Superdisco Soundsystem. ZATERDAG
(in alfabetische volgorde:) 
Adult DVD, Amber Broos, Another Sky, Brews and Jams, Dinosaur Jr., GIRLBAND!, Kind Human, Lavengro, Martijn Fischer zingt Hazes & The Young Ones, Master Peace, Mould, Nova Twins, Oscar and the Wolf, Pommelien Thijs, Quiet Hollers, Son Mieux, The Cheap Thrills, The Reytons, The Southern River Band, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Yade Lauren, Zen Link.
+ Dansorgel By Nocto DJ's: Lenny, Doris Bae, Riri, Superdisco Soundsystem.
 

AMBER BROOS

Met haar nog maar 21 jaar heeft Amber Broos al heel wat hoogtepunten aan elkaar geregen; optreden op Rock Werchter, Pukkelpop, verschillende buitenlandse festivals en als (voorlopige) hoogtepunt en optreden op de mainstage van Tomorrowland en een solo-show voor 4500 man! Ook presteert ze op One World Radio (het radiostation van Tomorrowland) een maandelijkse show en heeft ze een vaste residentie op Studio Brussel. Haar muziek is een combinatie van house, club en techno die bij een meer mainstream publiek aansluit. Ga helemaal tot het gaatje tijdens haar show op VESTROCK!

ANOTHER SKY

De blikvanger van Another Sky is toch wel zangeres Catrin Vincent die met haar vocale alle registers opentrekt, ze gaat moeiteloos van hoog naar laag en zuigt je werkelijk in de muziek. De bandleden leerde elkaar al in 2014 kennen op de universiteit van London waar ze allemaal muziek studeerde. In 2020 zag hun debuutalbum I Slept On the Floor het levenslicht. Maar wat ze op hun recente tweede album Beach Day  laten horen is toch wel van ongekende schoonheid. Een VESTROCK-optreden om reikhalzend naar uit te kijken, en waar je echt bij moet zijn!

MARTIJN FISCHER & THE YOUNG ONES

The Young Ones, een gevestigde naam in Hulst en ver daarbuiten, vieren in 2024 hun 35-jarig bestaan. Op VESTROCK bundelen ze hun talenten met niemand minder dan Martijn Fischer voor een onvergetelijk optreden. Dit jeugdorkest, compleet met blazers, piano, slagwerkers en gitaristen, beheerst een breed scala aan genres, van pop tot rock en van latin tot jazz. Martijn Fischer, beroemd om zijn ongeëvenaarde vertolkingen van André Hazes in de theaterhit "Hij Gelooft In Mij" en de film "Bloed, Zweet en Tranen", waarmee hij prestigieuze prijzen in de wacht sleepte. Mis deze unieke samenwerking niet en geniet op VESTROCK van de tijdloze muziek van André Hazes, uitgevoerd door de topmuzikanten van The Young Ones samen met Martijn Fischer!

TICKETINFO

Vrijdag: €59,-
Zaterdag: €69,-
Combi vrijdag & zaterdag: €119,-
Camping weekend €25,-

(ticketprijzen zijn exclusief servicekosten)

Kinderen tot en met 11 jaar krijgen gratis toegang (excl. servicekosten) maar hebben wel een ticket nodig!

VESTROCK: BOUTIQUE & BOURGONDISCH
Het intieme zomerevenement VESTROCK, het boutique festival waar de bezoeker de liefde vindt en vriendschap viert, wordt gehouden op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Hulst ligt zeer centraal en is eenvoudig te bereiken voor zowel Nederlanders als voor Belgen. Dit jaarlijks populairder wordende evenement biedt een lang weekend weg met live (indie & alternatieve) rock-, pop- dance- en 'heavy' acts; met een onderwijs- en theaterprogramma en exclusieve optredens op diverse locaties. Daarnaast is er altijd een groot bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK Blond.

ONLINE
Volg de VESTROCK website en social media (Instagram, Facebook) voor alle gedetailleerde festivalinfo.

Website
Facebook
Instagram

TikTok

LinkedIn