Wie niet kijkt naar de voorspelling van de bookmakers ziet groot succes voor Nederlandse Songfestival-inzending dankzij Youtube en Spotify!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    3 maart 2024

In ons land hebben we Joost Klein leren kennen via de Slimste Mens en toen al was er de hype. Zijn inzending is best grappig en heeft ook wel enkele woordjes Engels (naast de Engelstalige ondertiteling, slim bedacht overigens), waarbij hij ook wel een aantal Europese steden vernoemt en die een beetje beschrijft. De beat en het refrein blijft echt wel hangen. Je hoort echt wel dat dit een loeiharde hit is! Stompen en terwijl ook wel een beetje kritisch en lacherig.


Dat net deze track het meest bekeken en afgespeelde nummer is, is heel opmerkelijk, want het liedje en de clip werden pas donderdag rond 17 uur vrijgegeven. De teller staat al ruim 5,69 miljoen views op Youtube. Dat is een pak views meer dan de inzending van Oekraïne, tot voor kort de nummer één bij de bookmakers. Met dat verschil dat dit nummer al drie weken online staat. Anderzijds kan het ook gewoon zijn dat de Benelux valt voor dit nummer of het ook in de rest van Europa zal aanslaan zullen we zien als Eurosong achter de rug is, maar wij voelen alvast aan ons water dat dit minstens in de Benelux een grote hit zal worden! Oordeel zelf:

Wij hadden dit wel al wat voelen komen na zijn concert tijdens Vestrock 2023, check deze foto's gerust:

SNOOZECONTROL - JOOST @ Vestrock 2023