Luka (ex Hooverphonic, The Voice) stelt nieuwe persoonlijke single voor: 'What's Wrong With Me' met bijhorende clip

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    23 februari 2024

Vandaag verschijnt Luka's nieuwe single 'What's Wrong With Me' (uit haar EP die in juni verschijnt). Luka Cruysberghs : de jongste winnares ooit van The Voice Vlaanderen (team Alex Callier van Hooverphonic) en aansluitend werd ze zangeres bij de groep voor 2,5 jaar en tourde in EU, VS en Azië met de band.


Op 21 september kwam haar single 'Need you in the light' uit en dat was meteen het startschot van Luka als nieuwe ambassadrice/meter van Stichting Alzheimer Onderzoek (ze schreef dit nummer nav haar oma die overleed aan de ziekte), naast Hugo Sigal die al jaren peter is. 21 september is namelijk Internationale Alzheimer Dag. Dit was ook te lezen op onze site: snoozecontrol.be

Van 'What's Wrong With Me' werd deze SUPER clip gemaakt.

Deze single is haar meest persoonlijke nummer so far, waar ze helemaal in haar ziel laat kijken. 

In ‘What's Wrong with Me’ onthult Luka hoe onzeker ze soms is, en hoe moeilijk ze het vindt om zich niet te gaan vergelijken met anderen. Volgens haar is het trouwens niet iets waar zij alleen mee worstelt, maar is het kenmerkend voor haar generatie. Rond haar ziet ze anderen grote stappen vooruit zetten, terwijl ze het gevoel heeft dat ze zelf maar niet vooruit komt. En hoe hard ze ook haar best doet en zichzelf blootgeeft, niets lijkt voor haar écht goed te werken. Al haar inspanningen leveren maar weinig op en daarom vraagt ze zich regelmatig af wat er mis is met haar. In het nummer herkennen we het vocale talent, de oprechtheid van de teksten en de diepe uithalen die zo typisch zijn voor Luka. Op een eerlijke manier wil ze de complexiteit van onzekerheden en vergelijkingsdrang tot leven brengen. Want ook deze song ontstond uit haar persoonlijke gevoelens en gedachten die ze graag wil delen met haar fans.