20 jaar Dez Mona wordt op 27/1/24 gevierd met éénmalig jubileumconcert in Antwerpse Bourlaschouwburg!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    13 december 2023

Het Antwerpse muziekcollectief rond zanger Gregory Frateur, gitarist Sjoerd Bruil en accordionist pianist Roel Van Camp bestaat 20 jaar en viert dit  op 27 januari 2024 met een éénmalig jubileumconcert in de Antwerpse Bourla Schouwburg. Dez Mona neemt jullie voor deze feestelijke avond in een uitgebreide bandbezetting mee op een broeierig muzikale reis doorheen hun rijke repertoire dat maar liefst 10 studioalbums omvat.


Het muzikale parcours dat Dez Mona tot op heden heeft afgelegd is gekenmerkt door een rijkdom aan kleur, dynamiek, genres en collabs. Artistiek gedurfd, altijd verrassend en intens, nooit voor de hand liggend. De adembenemende stem van Frateur zorgt voor kippenvel, maar leidt het publiek evengoed even later in een lichtjes decadente dans. Zweet en tranen, dans en ontroering op een podium gebracht zoals enkel een unieke topband als Dez Mona dat kan.

Kortom, het worden een bijzonder, absoluut niet te missen concert én exclusieve afterparty in de Bourla op 27 januari. 80% van de tickets vlogen reeds de deur uit. Dus snel bestellen is de boodschap, en wel hier.

📸 by Filip Van Roe