Crammerock 2023 onthult 8 nieuwe namen op de affiche

Nieuws:Festivals
  Tom V    25 mei 2023

Aan de vooravond van de start van de ticketverkoop onthult de festivalorganisatie een reeks nieuwe namen voor Crammerock 2023. Nadat eerder deze week Noel Gallagher's High Flying Birds hun komst naar het festival bekendmaakten, worden er vandaag in één klap 8 nieuwe acts aan de affiche toegevoegd.  
 


Met een selectie van nieuwelingen, gevestigde waarden, nationaal & internationaal, pop, rock, singer-songwriters en enkele stevige dance-acts bevestigt Crammerock meteen dat het ook dit jaar weer een veelzijdig en kwalitatief muziekprogramma in petto heeft. 

Nieuw voor vrijdag 1 september zijn Daan, Goose, Merol, Selah Sue, Dimension & USED. Met SONS & Amber Broos wordt ook de line-up van zaterdag 2 september, waarvoor Noel Gallagher's High Flying Birds eerder deze week hun komst bevestigden, met mooie nieuwkomers aangevuld. 

Crammerock 2023 vindt plaats in Stekene op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september op het festivalterrein langs de E34 in Stekene. De ticketverkoop start op zaterdag 20 mei om 10 uur. Ook dit jaar doet de organisatie er naar goede gewoonte alles aan om de festivalervaring betaalbaar te houden. Een weekendticket kost dit jaar 70 euro, incl servicekosten. Voor een dagticket betaal je 44 euro, incl servicekosten. Meer namen voor Crammerock worden later bekendgemaakt. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via crammerock.be.


Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren bijna vijftig acts op de drie podia, die garant staan voor non-stop muziek uit alle genres. Dankzij een collectief aan vrijwilligers weet het festival zich te onderscheiden met lage ticketprijzen en een ongedwongen sfeer. De vorige edities klokte het festival af op 36.000 bezoekers, verspreid over twee festivaldagen.