In aanloop naar de EP van volgende week heeft TAPE TOY vandaag de nieuwe single & videoclip ’November’ uitgebracht!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    7 april 2023

Op 14 april verschijnt de nieuwe EP ’TTYS’ (Talk To You Soon), wat 15 april gevierd wordt met een onwijs vet event in Skatepark NOORD, Amsterdam. Met single ’Sick, Sick, Sick’ van 16 februari heeft TAPE TOY zich vast flink in de kijker gespeeld. 


Over de clip:

"De videoclip is gemaakt in samenwerking met Pro Wrestling Holland. PWH is een enorm gemotiveerd worstelteam met leden uit het hele land. Leden zoals Julia. Julia had wat moeite om zichzelf te vinden, maar vond haar kracht en zelfvertrouwen in het worstelen. Zoals ze ons vertelde: “Worstelen is niet alleen een sport, het is een manier van leven.” De sterke vrouwelijke hoofdrol die Julia op het podium vertolkt inspireerde ons om het op film vast te leggen. Julia’s energie en de energie van het PWH-team is ongeëvenaard. Bedankt PWH voor het hartelijke welkom en het kijkje in jullie wereld."

Deze track doet me een beetje denken aan Betty Goes Green (in de periode dat MTV deze artieste in de spotlights plaatste): een mooie stem, leuke melodie en goed gitaarspel! Om groep om in het oog te houden!

Photo - Fenna Jensma