Eagle-Eye Cherry op 16 februari in de Roma met nieuw album 'Back On Track’

Nieuws:Muziek
 Koen Asaert    27 januari 2023

The nineties are back, en zo ook Eagle-Eye Cherry! Vandaag releaset de Zweedse zanger zijn zesde album Back On Track, dat hij op 16 februari live zal voorstellen in De Roma in Antwerpen. Tickets voor deze show zijn te koop via www.greenhousetalent.com.


 

Toen de Zweeds-Amerikaanse zoon van jazzartiest Don Cherry en de broer van popidool Neneh Cherry eind jaren 90 zijn solowerk uitbracht, scoorde hij meteen een wereldhit. In 1997 en 1998 kon je de radio niet aanzetten zonder spontaan mee te neuriën met het geweldige ‘Save Tonight’. Met debuutplaat "Desireless" scoorde hij platina in de VS en op de MTV Awards won hij drie keer: beste nieuwkomer, beste mannelijke artiest én beste video.

 

 

Exact 25 jaar later is Eagle-Eye Cherry terug klaar om de wereld te veroveren met zijn muziek. In tussentijd bracht hij nog vier studioalbums uit, maar nam hij ook een break van het artiestenbestaan om een vrij leven te leiden in thuisstad Stockholm. Met ‘Rising Sun’, een lied over verlies, vriendschap en liefde, zette hij meteen de toon voor zijn nieuwe album “Back on Track”. Ook zijn meest recente release ‘I like it’ doet naar meer smaken. Eagle Eye Cherry bewees al eerder dat de eigenheid in zijn muziek werkt en blijft werken.

Laat je live in De Roma opnieuw aansteken door de positieve energie en de heerlijke melodieën van Eagle-Eye Cherry! Tickets voor zijn show op 16 februari zijn te koop via www.greenhousetalent.com

 

 

 


Of Mice & Men

Posted by Snoozecontrol on Wednesday, 25 March 2015

  Contact