Michael Deno (BE) kondigt nieuw werk aan!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    7 januari 2023

De Belgische artiest Michael Deno heeft een paar handenvol nummers klaar die je onmogelijk onverschillig kunnen laten. Je hoort glasheldere melodieën, refreinen die blijven plakken en teksten die iets te vertellen hebben. Popmuziek zoals popmuziek moet klinken.


In mei vorig jaar kwam 'Made For' uit, Deno's debuutsingle. Zijn mooi parcours dat hieraan vooraf ging (The Voice Van Vlaanderen, vaste ochtend-muzikant bij MNM, live zanger & gitarist bij Lost Frequencies en de passages bij o.a. BBC Radio 1, Kiss FM UKDe MIA's en het Koninklijk Paleis, zijn +15 miljoen YouTube views etc) kan je hier lezen. 

Michael Deno kwam in 'Bene Bene' op Radio 2 zijn debuut live voorstellen in duo met zijn vaste pianist Simon de Bauw. "Made For': dat is 100% mijn verhaal." - Michael Deno

Klik hier voor het interview & hier voor de live versie.

Eind september volgde dan 'Do We Belong', de tweede single nam meteen een mooie start met een toevoeging aan de dagplaylist van Radio 2 in het mooie gezelschap van nieuwe singles van o.a. Oscar and the Wolf, Berre en Cleymans & Van Geel. En ook radio NRJ sprong op de kar en voegde de single toe aan hun playlist. Spotify bekroonde de single dan weer met een plek in de felbegeerde playlist New Music Friday BE.

Radio 2 verwelkomde Deno opnieuw om zijn single live voor te stellen, maar deze keer in trio: vergezeld van zijn vaste pianist Simon de Bauw en Robbe Van Ael op drums.

Klik hier voor de live versie.

Volgende week op 12 januari volgt de derde single 'Bad Habits'. Een eerste teaser kan je alvast hier beluisteren.