Two Steps From Hell Live voegt Belgische passage toe aan succestournee: op 4 oktober 2023 in Brussel

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    21 december 2022

Na een uitverkocht Paleis 12 afgelopen zomer keert Two Steps From Hell Live terug naar België. De meesters van de 'epic music', Thomas Bergersen en Nick Phoenix, brengen hun fantastische liveshow met orkest en koor op woensdag 4 oktober naar het Brusselse Vorst Nationaal. De ticketverkoop start op woensdag 21 december om 10u via greenhousetalent.com


’s Werelds bekendste producers en componisten van 'epic music', namelijk Thomas Bergersen en Nick Phoenix, breken wat het aantal streams en volgers betreft alle records met hun productiemaatschappij Two Steps From Hell. Met meer dan 4 miljard views op YouTube, en miljarden plays op Spotify en andere streamingplatformen en vier platina albums is Two Steps From Hell één van de meest succesvolle muziekbedrijven aller tijden. 

Two Steps From Hell Live steekt orkestrale muziek in een jong, spannend en vernieuwend jasje. Een brede waaier aan verschillende muzikale thema’s zorgen voor een opzwepende en spectaculaire liveshow: van Keltische invloeden, over rock en metal tot filmische melodieën die je eigen fantasie aanwakkeren. Naast hun unieke live band, orkest en koor staan ook de makers mee op het podium. Je vindt de componisten achter de piano, op viool of vol energie aan de percussie!

Telkens wanneer machtige emoties, opgebouwde spanning en adembenemende intensiteit in de lucht hangen, zijn de composities van Two Steps From Hell Live niet ver weg. Songs als "Protectors of the Earth”, "Heart of Courage”, "Victory” en "Archangel” doen de harten van miljoenen fans sneller slaan als perfecte aanvulling bij de (film)beelden waarvoor ze gebruikt worden. Filmtrailers voor kaskrakers als "Avengers: Endgame", "Aquaman” of "Jurassic World”, de openingsceremonie van de Olympische Spelen en reclamecampagnes van tal van grote ondernemingen vertrouwden op Two Steps From Hell als kapstok voor hun succes.

Het unieke geluid van Two Steps From Hell Live staat borg voor een weergaloze ervaring voor alle zintuigen - een meeslepende reis door de wereld van 'epic music', fantasie, muzikale mystiek en drama. Kippenvel gegarandeerd!

De ticketverkoop voor Two Steps From Hell Live op 4 oktober 2023 in Vorst Nationaal Brussel start op woensdag 21 december om 10u via greenhousetalent.com