Axelle Red geeft de feestdagen soul met eigenwijze kerstplaat 'The Christmas Album' en tournee 'A Very Special Christmas'!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    12 november 2022

Christmas is coming early this year! zo brengt zangeres Axelle Red nu reeds 'The Christmas Album' uitEen kerstplaat dus, maar vooral een Axelle-plaat. Met de klasse en soul die ze zich heeft eigen gemaakt blaast Red klassiekers als Let It Snow en Little Drummer Boy nieuw leven in, maar brengt ze vooral nummers die je níet elk jaareinde hoort. Het is haar manier om na twee moeilijke jaren, voor haarzelf en voor de wereld, weer aan te sluiten bij waar ze al drie decennia haar ziel en zaligheid in vindt: muziek maken. 


Kerstmis roept bij Axelle warme herinneringen op aan haar kindertijd, zeker nu ze op Little Drummer Boy en Have Yourself a Merry Little Christmas voor het eerst met haar dochters Billie, Gloria en Janelle zingt: "Als kind was ik bezig met wat ik aan iedereen zou gegeven, terwijl mijn eigen kinderen onder druk van de samenleving vooral bezig zijn met wat ze zelf kunnen krijgen.”

Nu ook de eerste single Brand New Christmas uit is, zit Axelle in de laatste rechte lijn naar een razend drukke eindejaarsperiode. Naast de release van 'The Christmas Album' brengt de tournee 'A Very Special Christmas' haar in december naar mooie zalen in Hasselt, Brussel, Leuven, Brugge, Namen, Antwerpen en Gent. Verwacht je aan muzikaal vuurwerk en een trip met de artieste door haar persoonlijke winter wonderland, aangevuld met eigen materiaal dat de sfeer van kerst uitademt. 

Tickets voor de 'A Very Special Christmas' tour zijn te koop via www.greenhousetalent.com.

ZO 04.12.2022 De Kluize, Oosterzele
Try-out

TICKETS & INFO

DO 15.12.2022 CCHA/cultuurcentrum, Hasselt

TICKETS & INFO

VR 16.12.2022 CCHA/cultuurcentrum, Hasselt

TICKETS & INFO

ZA 17.12.2022 Koninklijk Circus, Brussel

TICKETS & INFO

DI 20.12.2022 Het Depot, Leuven

TICKETS & INFO

WO 21.12.2022 Stadsschouwburg, Brugge

TICKETS & INFO

DO 22.12.2022 Stadsschouwburg, Brugge

TICKETS & INFO

DI 27.12.2022 Théâtre de Namur, Namen

TICKETS & INFO

WO 28.12.2022 De Roma, Antwerpen

TICKETS & INFO

VR 30.12.2022 Zebra Woods, Gent

TICKETS & INFO