Belgian Electro Wave Is Not Dead Part II @ Wommel - Fort II straat - Wommelgem.

Nieuws:Festivals
  Van Muylem    17 september 2022

Vier groepen die je aan het werk kan zien voor een stuiver! Veel moet je niet vragen. Beginnen doen ze met Luiks talent: Dreadfool, Vlaamse klasse: HeRRnia, een stevige rots in de branding die steeds weer voor en feestje weet te zorgen: Stin Scatzor, afsluiten doen ze met de Waals/Brusselse wave band The Ultimate Dreamers die er hun nieuwe werk komen presenteren!


Dreadfool mag het feestje openen met harsh EBM uit Luik! Lijkt mij best een stevige opener, wees dus op tijd!

https://dreadfool1.bandcamp.com/releases

Herrnia is het solo project van Jonas Cornelissen (ook gekend als de drummer van Causenation). Je mag je verwachten aan een mooi mix van minimal wave tot poppy achtige electro en nummers die in het Vlaams of het Engels zijn gezongen.

▶︎ Easter special | HerrNia (bandcamp.com)

Music | HerrNia (bandcamp.com)

Stin Scatzor is een ouwe getrouwe band die steevast voor een stevig feestje weet te zorgen. Ikzelf zou gerust een best of kunnen samenstellen met hun beste nummers en wie weet is dat een ideetje voor deze industrigression band? Geniet van The End of Mankind (dat is nog steeds mijn lievelingsnummer, dus waar blijft die clip?)!

The Ultimate Dreamers heeft nieuw werk (vorig jaar kon je al genieten van hun collectie demo's uit de jaren '80) en daarmee gaan ze nu uitgebreid touren, waarbij een tussenstop als headliner niet mag ontbreken. Wie hen met Also The Trees in de Botanique aan het werk zag of hun try out mocht meemaken weet dat het de moeite waard is!

Meer info:

Belgian Electrowave Is Not Dead Part II | Facebook