Dranouter start extra feestelijk op donderdag 4 augustus.

Nieuws:Festivals
  Tom V    26 mei 2022

Na twee jaar zonder volwaardig festival kan het niet anders: de start van Festival Dranouter op donderdag 4 augustus wordt een dag om nooit meer te vergeten dankzij West Corner Brass Band, Papa Mojito, Radio Sabrina én voor het eerst ook een live band: Preuteleute! In mei 2022 was Preuteleute de allereerste band die de Diaz Arena in Oostende liet vollopen, nu volgt ongetwijfeld de Palacetent op Festival Dranouter.


  Festivalgangers met een weekendticket  (5+6+7 augustus) op zak, die krijgen gratis toegang tot de start op donderdag 4 augustus.

  • Aangezien de verkoop van die weekendtickets vlot gaat, kunnen er slechts 250 extra losse donderdagtickets verkocht worden (25 euro).
   Noteer het in je agenda: de ticketverkoop voor de feestelijke opening van Festival Dranouter 2022 start op dinsdag 31 mei 2022 om 11u via www.festivaldranouter.be

  Verder laat Festival Dranouter het knallen met een fikse lading DJ's: MNM Start to DJ-winnaars Tola OG en 5napback, Lisa Jordens, DJ Thönder, 2 KG Hoofdvlees...Met deze bekendmaking is de line-up van de 4 hoofdpodia Festival Dranouter 2022 compleet!

  Slechts 250 extra losse donderdagtickets voor opening Festival Dranouter 2022 

  Festival Dranouter gaat voor haar editie van 2022 voor een festival met extra toeters en bellen. Op de line-up stonden al o.a. Rodrigo y Gabriela, ZAZ, Go_A, Tourist LeMC, Intergalactic Lovers, Dadi Freyr, Madou, Portland, Tindersticks, Yong Yello, Sylvie Kreusch... Eerder maakte de organisatie bekend dat de beste Schotse folkartiesten op haar podia staan, dankzij het project Showcase Scotland Expo. Vandaag vervolledigt de organisatie haar line-up van de 4 hoofdpodia dankzij de aankondiging van het DJ-programma van partytent Palace. Hieronder ontdek je ze allemaal!

  Bovendien maakt Festival Dranouter bekend dat er extra feestelijke start komt op donderdag 4 augustus, met muziek van o.a. Preuteleute, West Corner Brass Band, Papa Mojito en Radio Sabrina. Festivalgangers met een weekendticket  (5+6+7 augustus) op zak, die krijgen gratis toegang tot de start op donderdag 4 augustus. Aangezien de verkoop van die weekendtickets vlot gaat, kunnen er slechts 250 extra losse donderdagtickets verkocht worden. Noteer het in je agenda: de ticketverkoop voor de feestelijke opening van Festival Dranouter 2022 start op dinsdag 31 mei 2022 om 11u via www.festivaldranouter.be

   

  Gratis toegang tot start op donderdag 4/08/2022 voor wie weekendticket heeft

  • Festivalgangers met een weekendticket  (5+6+7 augustus) op zak, die krijgen gratis toegang tot de start van Festival Dranouter op donderdag 4 augustus.

  • Aangezien de verkoop van die weekendtickets vlot gaat, kunnen er slechts 250 extra losse donderdagtickets verkocht worden (25 euro). Noteer het in je agenda: de ticketverkoop voor de feestelijke opening van Festival Dranouter 2022 start op dinsdag 31 mei 2022 om 11u via www.festivaldranouter.be

  Laat deze feestelijke donderdag een éxtra motivatie zijn om je weekendticket (5+6+7 augustus) aan te kopen!

  DJ-programma Palace - vrijdag 5 augustus 2022

  Op vrijdag 5 augustus was Dj Jack Amai M'n Klak al aangekondigd. DJ Jack is het alter ego van Jaimie Van Kerschaver, bekend van het Eén-programma Down the Road. In de Palace krijgt hij mooi gezelschap.

  • Funky tunes en zomerse grooves zullen zeker niet ontbreken bij Festival Dranouter 2022 met het Iepers diskjockeyduo Morocho Loco.

  • DJ Jellousy's specialiteit is dan weer 'everything'. Hij draait van de grootste hits naar de oldies, van techno naar foute muziek.
  • Verwacht je maar aan een groot spektakel bij winnaar van MNM Start To DJ Tola OG: van reggaeton tot house, van hip-hop tot drum-'n-bass...
  • Na een lange tijd vrijwilliger te zijn op Festival Dranouter weet DJ Thönder als geen ander hoe hij liefhebbers van de Palace (a.k.a. "de biertent") aan het dansen krijgt!

  DJ-programma Palace - zaterdag 6 augustus 2022

  Op zaterdag 6 augustus duik je in je eigen 'zen' cocon in de Palace! De Australische Molly nodigt je uit voor een unieke yogaworkshop met headphone instructies - een Silent Yoga als het ware. Ook op het programma: 2 KG Hoofdvlees, DJ Nazdrovje, Discobar Sarzebuuze, DJ Growzy en DJ Lisa Jordens. 

  • 2 KG Hoofdvlees is intussen wereldberoemd met sets op de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea, het WK voetbal in Rusland, op toer met Beyoncé en op Festival Dranouter.
  • DJ Nazdrovje mixt folk(rock), Guinness, Palace-klassiekers, Balkanbeats en zelfs Nederlandstalige wereldhits tot één vloeiende feestcocktail.

  • De mannen van Discobaar Sarzebuuze draaien van die vergeten, stoffige plaatjes, speciaal voor hun maatjes.
  • De welgekende DJ Growzy heeft een palmares van Balaton tot Werchter - tijd voor een set op Festival Dranouter.
  • DJ Lisa Jordens draait de klassiekers van de jaren '60, '70 & '80  in een mooie mix met de hits van vandaag. Ga volledig uit de bol met de immer dansende Lisa!

  DJ-programma Palace - zondag 7 augustus 2022

  Op Festival Dranouter is 't feest van 's morgens vroeg tot 's avond laat. Ideale setting dus voor een Dagdisco! En er is niemand beter dan Nico Steen om de deuntjes te verzorgen. Nico speelt speciaal voor jou de beste covers op z'n keyboard. Ambiance gegarandeerd. Ook op het programma die dag...

  • De twee zotte heren van Kokonuts! vonden elkaar in hun verslaving aan vinyl, wereldmuziek, funky grooves en vibes.
  • DJ Lobel voelt met zijn brede smaak en muziekkennis feilloos aan met welke klassiekers hij de dansvloer in vuur en vlam krijgt.

  • Dat de soundboys van Cromanty Sound al een vaste waarde geworden zijn in de reggae en dancehall kringen, bewezen ze met hun Sum Summa party’s en performances op heel wat festivals, clubs en events. Ze zijn klaar voor #dranouterfest22.
  • Caravan Disco knalt het dak eraf met hete Balkanplaten. Gas gas gas!
  • “MNM Start to DJ”-winnaar 5NAPBACK. gaat voor een mix van de lekkerste commerciële schijven, ongelooflijke ‘alles kapot’ platen en enkele legendarische hits die niet kapot te krijgen zijn.
  • En DJ Desperado mixt een bruisende cocktail vol afro-balkanbeats, elektro-swing, moombaton, reggae en ska. Santé!

   Check de time table op de website!