Nieuwe namen voor de Lokerse Feesten bekendgemaakt.

Nieuws:Festivals
 Johan Van Landeghem    20 mei 2022

Niet minder dan 33 nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van de Lokerse Feesten.

Indoor wordt Club Stubru!


Op de mainstage waren de headliners voor vrijdag 12 augustus en zaterdag 6 augustus reeds bekend, maar daar voegen we vandaag een reeks topnamen aan toe. 2MANYdjs live en SYLVIE KREUSCH vervoegen KRAFTWERK 3D op vrijdag 12 augustus, FROUKJE en EMMA BALE komen bij BLACK EYED PEAS en COELY op zaterdag 6 augustus.

Maar er is nog nieuws. Onze indoorzaal krijgt een nieuwe naam én co-host: vanaf nu gaat die door het leven als Club StuBru! Verwacht je aan een divers programma met gitaren (Bruut), hip-hop (Hooray), beats (Untz) and many more. Blikvangers zijn ondermeer BOOKA SHADE live, ADMIRAL FREEBEE, WIEGEDOOD, DIRK, DIKKE, de zeer succesvolle CHERRY MOON night én een DEEWEE DANSANT van de broers Dewaele, met ondermeer TIGA!

Maar ook opnieuw aandacht voor opkomend talent en ontdekkingen als HAIRBABY, MELTHEADS, LALMA, MOONEYE, ILA, CUCAMARAS, WILLY ORGAN en MOVULANGO . De voorverkoop voor de mainstage is reeds begonnen. Wie een ticket koopt voor de mainstage heeft ook automatisch toegang tot Club Stubru. Er zijn echter ook aparte tickets voor Club StuBru beschikbaar: ook deze voorverkoop start meteen.

Meer namen volgen binnenkort.