Welle:Erdball vervangt Eisfabrik op Unter Schwarzer Flagge

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    26 april 2022

Unter Schwarze Flagge is net als Call The Ship To Port, het warm-up event van het Amphi Festival, een boottocht met optredens vertrekkend vanuit Keulen in Duitsland. Net zoals voornoemde events mikt Unter Schwarzer Flagge op de zogenaamde “Schwarze Szene”.


De zwarte vlag zal op 21 mei boven de MS Rheinenergie wapperen. Dat is hetzelfde schip van de reeds eerder genoemde Call The Ship To Port en Amphi Festival. Het schip zal varen naar Königswinter, waar je tijd krijgt om bijvoorbeeld de Drachenfels, de Drachenfelsbahn, de Nibelungenhalle & Reptilienzoo, Schloss Drachenburg en Sea Life Königswinter.
 
Helaas moet de organisatie om gezondheidsredenen weer een wijziging in de line-up doorvoeren. Eisfabrik-zanger Charly is tot half juni uitgeschakeld door een acute tziekteterugval, waardoor het geplande USF-optreden helaas niet door kan gaan en ook de voor mei geplande Eisfabrik-tournee is geannuleerd.
Maar opgeven zo dicht bij het doel is geen optie. Daarom hebben ze zich opnieuw in de strijd geworpen en  met Welle:Erdball een waardige vervanger voor Charly en Eisfabrik gevonden.
 
Het programma bestaat nu dus uit de bekende Neue Deutsche Härte band Eisbrecher, de dark electro act Faderhead, de misschien wat minder bekende, maar kwalitatief zeer sterke, geschminkte, Neue Deutsche Härte groep Ost+Front en de eigenzinnige, kitscherige, synthpopact Welle:Erdball.
 

Meer info vind je hier. Er zijn zelfs nog enkele tickets beschikbaar.

 

Website / Facebook

 

 

 

 

 


Of Mice & Men

Posted by Snoozecontrol on Wednesday, 25 March 2015