Eva De Roovere komt met nieuwe single 'Spijt'!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    15 november 2021

Eva De Roovere is ongetwijfeld één van de meest creatieve en actieve artiesten in de Benelux. Als zangeres, songwriter en producer heeft ze de afgelopen twee decennia een indrukwekkend oeuvre opgebouwd.  De hitparades in België én Nederland vielen massaal voor haar nummer 1 hit, het licht erotische “Slaap lekker (Fantastig Toch) dat in originele versie en de remix van Diggy Dex samen meer dan 15 miljoen streams haalde.


4 albums met Kadril, 2 met Oblomow, 2 albums met Gerry De Mol waaronder het zeer succesrijke “Kleine blote liedjes” en sinds haar solodebuut “De Jager” uit 2006, een handvol sterke platen onder eigen naam in het Nederlands en Engels waarvan “La Loba” uit 2019 de laatste was. Folk, wereldmuziek, luisterliedjes, pop, avontuurlijke collabs… De Roovere voelt er zich allemaal in thuis en weet telkens weer haar publiek te raken en mee te nemen in beklijvende verhalen.
Begin 2022 komt Eva De Roovere terug met "Hier en Nu" een album vol onvervalste Nederlandstalige popsongs. “Spijt”, de aanstekelijke voorbode uit deze gloednieuwe plaat, is nu uit via alle streaming platformen. De song is een co-write met drummer Toon Van Dionant in een productie van Ken – Fatty K – Flamant en Wouter – Wowter – De Schutter.

Album Première:  AB, Brussel: 5/4/22. Tickets hier
Meer tourdata volgen binnenkort.