The Wrong @ Den Trap Kortrijk 26 Feb. 2011

Fotoverslagen:Andere
  levi deluycker    27 februari 2011

Als er een band optreed in café Den Trap in Kortrijk mag je er geld op inzetten dat het kwaliteit zal zijn. Ook zaterdag 26 Februari kregen we met The Wrong een optreden van jewelste te zien. The Wrong bestaat uit leden van Fifty Foot Combo, Soapstone, The Stiffs, Thee Andrews surfers en nog een waslijst aan andere bands.


De set begon met een spetterende instrumental waarna de twee zingende broers Tom en Staf Derie de honeurs waarmaakten. The wrong speelt knallende garagerock met flarden blues erdoor gedraaid. En dat doen ze zeker niet statisch. Om eerlijk te zijn was het podium van Den Trap zelfs een beetje te klein voor de energieke set van deze mannen. Maar kom, het zweet van de bassist kunnen ruiken heeft ook wel zijn charmes.  De kerels speelden met ongebreidelde passie en stilstaan konden ze duidelijk niet.  De bassist sprong het publiek binnen, de organist ramde aan het begin van de set zo hard op zijn instrument dat we vreesden dat het ding kapot ging gaan en zanger Tom Derie decoreerde de muur van Den Trap met een dikke fluim. Pure rock ’n roll!

We genoten keihard van dit optreden en aangezien de stijve tepels van zanger Staf Derie overduidelijk uit zijn marcelleke staken denken we dat die het wel ook plezant vond. Aanrader!!