15 jaar Snoozecontrol.be: de best of NL!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    19 juni 2024

15 jaar is toch al een hele weg en we blikken hierbij graag terug op de artikels en foto's die de afgelopen jaren flink scoorden. 5 Jaar geleden heerste ene Jeroen nog met dank aan één band en één project (u weet wel Fleddy Melculy & De Fanfaar), ondertussen is er toch wat beweging en is er een nieuwe naam opgedoken. 


Laten we beginnen bij de meest bekeken foto's van de afgelopen 15 jaar en daarmee onthullen we ook al een beetje wat zal volgen, want deze hardwerkende artieste behoort toch tot één van de meest bekeken artieste in de laatste jaren bij Snoozecontrol. Zoals u weet combineren wij Belgisch werk met internationaal werk en dat loont keer op keer voor onze lokale artiesten.

De Lokerse feesten 2023 lieten ons een jonge Pommelien Thijs voor het eerst helemaal solo zien (sinds #LikeMe). Op korte tijd ging het van 99.000 kijklustigen naar een veelvoud. De foto's van Vestrock 2024 gaan dezelfde weg op. Onze fotograaf Paul D'Eer kent haar al sinds haar #LikeMe periode en weet echt wel hoe hij haar het beste kan fotograferen! We kijken al uit naar meer onder andere tijdens de Lokerse Feesten 2024. Een impressie kun je terug vinden via de links hieronder.

SNOOZECONTROL - Lokerse Feesten 2023 - Dag 8 - Pommelien Thijs

SNOOZECONTROL - Vestrock 2024-Pommelien Thijs

Meest gelezen nieuwsfeit het voorbije jaar ... Pommelien Thijs die een nieuwe clip lost! Welke clip? Wel: Medeplichtig! Voor we het wisten had een half miljoen mensen dit artikel gelezen. Volgens haar fans haar beste clip tot dan en dat hebben we inderdaad mogen vaststellen. Een clip met een boodschap.

SNOOZECONTROL - Pommelien Thijs lost nieuwe clip!

Meest gelezen Nederlandstalige CD bespreking vraagt u? Twijfelt u nog? Per Ongeluk van Pommelien Thijs. Het album is nog steeds één van de beste Vlaamse albums en we kunnen ook bevestigen dat de liedjes ook live héél sterk klinken of zelfs een traantje of twee doen wegpinken. Pommelien is een sterke dame die weet wat ze wil en niet voor zilver gaat ...

SNOOZECONTROL - Pommelien Thijs – Per Ongeluk (Sony Music)

Meest gelezen concert verslag? Vreemd genoeg is dat niet Pommelien Thijs op Vestrock. This is not a dark Fest met oa Red Zebra (speelden hun strafste set ooit en geloof me: ik heb ze al vaak gezien. Nu blijft het helaas dodelijk stil rond deze bijzondere band), The Ultimate Dreamers (met de comeback van de eeuw langs Belgische kant), Ultra Sunn (ondertussen bezig aan een wereldtour en tekenden als Belgisch duo bij een Canadees label) en Partikul (Brusselse band die ondertussen kan headlinen) ... Het was een sterke affiche en alle eer gaat naar de organisator!

SNOOZECONTROL - This is not a dark fest: Red Zebra, The Ultimate Dreamers, Ultra Sunn & Partikul at Lessen/Lessines St-Roch zaal 14/5/2022

Meest gelezen Nederlandstalig interview? Fleddy Melculy over hun nieuwste album. Niet echt een verrassing als je de impact bekijkt van hun lyrics ... 

SNOOZECONTROL - Interview met Fleddy Melculy over de nieuwe CD en ontmoetingen die algauw in samenwerkingen uitmonden …

We doen er nog 15 jaar bij indien u ons blijft volgen, duimpjes en hartjes blijft uitdelen. We blijven ook zoeken naar nieuw bloed! Nieuwe mensen die met hart en ziel iets willen schrijven en dat vanuit hun passie willen doen. In een later nieuwsbericht blikken we graag terug op onze cijfers van de voorbije jaren en over het werkelijke ontstaan van dit magazine. Getriggerd? Hit and like!