Get Ready! eindigt met afscheidstournee en nieuwe single ‘Praten!’

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    10 mei 2024

Het zal een afscheid worden met een knaller voor Jimmy, Glenn ,JM en Koen, die volgend jaar hun 30ste verjaardag vieren met Get Ready! . Op ‘De Foute Party’, die zal plaatsvinden op vrijdag 28 juni 2024 in Flanders Expo Gent, geven ze de aftrap van hun definitieve ‘afscheidstournee’ die op een bijzondere wijze stopt in april 2025. Voor velen is dit jeugdsentiment al zal er toch altijd die smet op hun blazoen zijn toen ze een proces aanspanden tegen Zizo omdat deze hen wou dwingen uit de kast te komen. Het duurde te lang, maar uiteindelijk gaven ze wel toe en kwamen ze uit de kast ...


Ik heb al mogen genieten van hun best of en wie weet ga ik ook wel afzakken naar één van hun vele concerten tijdens hun uitgebreide concertreeks.

Dit persbericht bereikte ons alvast:

"In originele bezetting haalt één van de populairste en meest geliefde boybands van Vlaanderen het komende jaar nog eens alles uit de kast. Na drie decennia, met talrijke gouden en platina platen, 11 nummer één hits in hun eerste periode en klassiekers als ‘Diep’, ‘Laat’, ‘Marjolein’ en ‘Vuur’, is het mooi geweest. “Het komende jaar kan iedereen nog één keer meegenieten van onze hits. In mei verschijnt er nog een nieuwe single (die zoals vroeger uit een A en B kant bestaat) die we het komende jaar overal meenemen tijdens onze afscheidstournee, die we in juni zullen aftrappen op ‘De Foute Party van Q-Music’. We hebben erg mooie momenten samen mogen beleven de afgelopen 30 jaar . Het mooie aan ons verhaal is dat de nostalgische nummers van de band niet zullen verdwijnen.

We zijn de media, de vele organisatoren en onze trouwe fans doorheen de voorbije dertig jaar bijzonder dankbaar voor de vele mooie momenten die we samen hebben beleefd. Met ons vieren hebben we besloten om te stoppen optreden met Get Ready! en de muziekgeschiedenis die we samen hebben geschreven samen mooi af te sluiten,” zegt Jimmy Samyn. “Op een frisse, toffe manier gaan we ons nog één keer smijten en daar hebben we allemaal heel veel zin in,” voegt Koen Bruggemans er nog enthousiast aan toe. De allerlaatste (dubbele) nieuwe single van Get Ready! komt uit op 13 mei en kan je hier presaven."

Herlees gerust nog eens deze review:

SNOOZECONTROL - Get Ready! – Samen: 25 jaar Get Ready! (Pias)