"Wat ze wil ", de nieuwe single van Theun met een h !

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    2 mei 2024

“Wat ze wil” voor, de nieuwe single van de Nederlandse songwriter Theun met een h. Het afgelopen jaar stormde het behoorlijk het afgelopen jaar en “Wat ze wil” neemt ons mee in een uiterst herkenbare situatie, tenminste voor wie al  een break-up meemaakte na een lange relatie.


In vergelijk met zijn vorige singles: “Ik Hobbel” en “Altijd Weer Jezelf” werd de sound meer opengetrokken en in een radiovriendelijke, rockende richting gestuurd….
 
Theun met een h (Theun Supheert) heeft in Nederland al hele muzikale weg afgelegd als zanger, songwriter en drummer (o.m. in de band van Doe Maar’s Ernst Jansz). Maar er broeide nog iets nieuws, waar hij eerst nog wat langer voor moest leven. In persoonlijke Nederlandstalige popliedjes spaart hij het leven na de veertig bepaald niet. Of het nou gaat om de scherpe randjes van lange liefde, het vaderschap, of het onvermijdelijk wegsijpelen van de glamour, Theun observeert zo genadeloos dat het weer opbeurt.
 
Zijn liedjes worden in eigen land uitermate positief onthaald en opgepikt door NPO radio 1, NPO radio 2, NPO radio 5 en Radio Noord.  Ook in België hadden heel wat radio’s oren naar zijn uiterst aanstekelijke singles.

Meer over Theun met een h vind je hier

FacebookWebsiteSpotifyYouTubeInstagram

Foto: @ramses_singeling
Artwork: @heidaolivier