FONS presents: Sekushi - Beef (single)

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    27 november 2023

De boefjes van Sekushi losten op 24 november een tweede single van de aankomende dubbel-EP, waar we eerder al het sensuele ‘Moan’ van konden beluisteren. Met ‘Beef’ komen ze deze keer binnen met een sound die zonder problemen uit een Tarantino-film had kunnen komen. Door de surfy riff, ondersteund door steady bas en drums, kom je al snel in een trance die pas halverwege het nummer doorbroken wordt door een kleine harmonische beweging. De breaks zorgen voor genoeg ritmische variatie zodat het vers en spannend blijft klinken en naar het einde toe wordt je nog ondergedompeld in een warm badje van psychedelische vocals. Regisseurs aller lande, hou deze band goed in de gaten!


Sekushi is heet en donker, vunzig en psychedelisch en hun 70's groove gunt je dansbenen geen moment rust. Het is je crush die je eindelijk ziet staan. It's your new favorite band!

De beste elementen van de Belgische undergroundscene (Hairbaby, TRAM, Evil Empire Orchestra, I H8 Camera, Rudy Trouvé,...) komen samen in een dansbare machine.

Live
7/12 Charlatan Gent
8/12 Djingel Djangel Antwerpen 
10/12 Gieterij Kasterlee 
16/12 JH De Vonk Geel
17/12 Gij en ik Gemert (NL)