CD Releaseshow Far Beyond (BE)

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    26 augustus 2023

Op 1 september verschijnt het debutalbum van de Belgische metalformatie Far Beyond en krijgt de title: 'The Moment Of Creation'. Het zal gaan om een dubbele viering, want dan is het tevens het 5-jarig bestaan van de Crossover Music Pub. Wanneer?  01.09.2023  BE, Langerbrugge-Eiland @ Crossover Music Pub.


VRIJDAG 1 SEPTEMBER 2023

18.30H Les Cochons Sublimes

FUNKY FOLK FOR FAIRYTALES (and everyday life) Post-punk positivisme - omdat het kan.

20.00H Biezen

Biezen is de artiestennaam voor Erik van Biesen, de man die tweeëntwintig jaar aan de zijde stond van Luc De Vos, als bassist van Gorki. In 2016 verscheen Biezen zijn debuutalbum 'The Birds Return', dat op heel wat belangstelling mocht rekenen. Voor dat debuutalbum werkte Biezen samen met de Amerikaanse producer Alex Krispin, de vaste front of house mixer van Daniël Lanois. Het nieuwe album 'Summer Of Red Roses', dat op negen maart verscheen, staat vooral in het teken van de liefde en over mensen in het algemeen graag zien. De tien nummers op het album werden door Erik van Biesen geschreven.

21.30H Far Beyond

Far Beyond is een vijfkoppige modern metalband die ontstaan is in 2022, uit de assen van Six O’ Five en er is ook een connectie met As Echoes Fade. De band werd opgericht in Gent maar inmiddels komen de bandleden uit zowat het hele land. De muziek van Far Beyond zou in de smaak moeten vallen bij de fans van Parkway Drive, In Flames, Mastodon en Machine Head.

23.30H Our Common Sense

Our Common Sense, a post-metal band with an exciting touch of the heavier genres.
We offer mesmeris

Meer info:

https://www.facebook.com/events/1736323063431662/