De affiche van W-Festival 2023 is compleet!

Nieuws:Festivals
 Koen Asaert    3 februari 2023

Het nostalgisch W-Festival garandeert je een trip naar de jaren 80 en 90, maar is ook een aanrader voor oudere en hedendaagse new wave en aanverwanten in de Batcave. W-Festival vindt plaats van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus op het strand van Oostende


 

Op vrijdag verwacht ik wel iets van A Flock Of Seagulls, Midge Ure en China Crisis op het hoofdpodium, maar is het toch vooral uitkijken naar de optredens van Hocico en Fields Of The Nephilim in de Batcave.

Op zaterdag hebben de organisatoren WET WET WET voor u in petto. Eindelijk, want ze azen al sinds de start van het W-festival op deze wereldberoemde Schotse band. Ze zijn dus erg enthousiast - en jullie ongetwijfeld ook - om hen exclusief op hun podiuù te zien! Persoonlijk ben ik geen fan van deze popgroep. Maar gelukkig spelen op zaterdag ook Nena en The Human League op het hoofdpodium en biedt de Batcave Dorsetshire,Cold Cave, NNHMN en Soror Dolorosa, naast de beroemde Batcave resident dj’s.

Op zondag vereren niemand minder dan THE CARDIGANS Oostende met hun aanwezigheid! Na hun laatste concert in de AB (Brussel) in 2006, treden de Zweden exclusief in België op op W-festival 2023! Daarnaast is OMD ook een absolute aanrader. Maar de band van wie ik het meest verwacht is Project Pitchfork in de Batcave.

 

OP HET PGS PODIUM:

OMD, THE HUMAN LEAGUE, VILLAGE PEOPLE, GENESIS (Classic), BJÖRN AGAIN,

A FLOCK OF SEAGULLS, BOW WOW WOW, CHINA CRISIS,NENA, MIDGE URE,
WET WET WET, NIK KERSHAW, THE CARDIGANS, NATALIE IMBRUGLIA,
EARTH, WIND & FIRE experience by Al McKay
en TIME BANDITS.

 

OP HET BATCAVE LIVE PODIUM:
FIELDS OF THE NEPHILIM, HOCICO, PRETTY ADDICTED, VELVET MIST, CORPUS DELICTI, NNHMN, COLD CAVE, WHEN IN ROME II, LAVVI EBBEL, PROJECT PITCHFORK,
SOROR DOLOROSA, DORSETSHIRE, MODERN ENGLISH
en THE FABULOUS BATCAVE RESIDENT DJ’S !

 

Meer info en tickets vind je op https://w-festival.com/nl/

 

 

 

 


Of Mice & Men

Posted by Snoozecontrol on Wednesday, 25 March 2015