De soundtrack van de nieuwe Vlaamse serie: 'De Studio's' is nu uit!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    31 januari 2023

Vanaf vandaag gloednieuw in het aanbod op VRT MAX: 'De Studio's'. Een fictiereeks over 5 vrienden die hun droom najagen: de wereld veroveren met hun muziek en hun stem.


Allemaal zijn ze op zoek naar erkenning die ze thuis niet krijgen. Hun eerste doel is: meedoen aan een muziekbattle en zo tonen wat ze waard zijn. De reeks wordt gekleurd door jonge, onbekende acteurs die ook muzikaal getalenteerd zijn in het echte leven. Dat maakt 'De Studio's' tot een authentiek verhaal, met een exclusieve soundtrack.

Bij 'De Studio's' vinden ze een plek waar ze een ruimte kunnen huren, elkaar aanmoedigen, een plek waar ze kunnen ontsnappen aan hun thuissituatie. Ze kunnen vluchten uit de wereld van elke dag en hun frustraties uiten. Maar het is ook een plaats waar hun vriendschappen op de proef worden gesteld en verleidingen al of niet worden weerstaan... Hoe ver gaan ze voor hun erkenning in de muziek? Zullen ze hun grenzen overschrijden om de top te bereiken? En blazen ze hun vriendschap hiervoor op?