Extra dag voor Rammstein fans in Brussel!

Nieuws:Muziek
  Van Muylem    26 oktober 2022

Op massale vraag van het publiek voegt Rammstein een derde passage toe op donderdag 3 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion, Brussel. Het is de enige extra datum van de Europese tour die wordt toegevoegd. Één ding is zeker. De Belgische zomer zal nog nooit zo heet zijn geweest met maar liefst drie Rammstein shows: op 3, 4 én 5 augustus. En wie geen ticket kon scoren de eerste keer, krijgt nu een tweede kans voor de extra datum op 3 augustus. Op vrijdag 28 oktober om 10u barst de strijd om tickets los via greenhousetalent.com


Nadat Rammstein in september hun terugkeer naar België aankondigden, waren beide shows op 4 & 5 augustus onmiddellijk uitverkocht. En de honger naar Rammstein bleef waanzinnig groot met massa's fans die zich aanmeldden op de wachtlijst. En dat geduld wordt beloond want Rammstein voegt een derde datum toe op donderdag 3 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion. Rammstein schakelt zo mogelijk nóg een versnelling hoger met maar liefst drie passages in België en twee in Nederland.
 

Tickets voor de extra show op donderdag 3 augustus 2023 in het Koning Boudewijnstadion, Brussel zijn te koop vanaf vrijdag 28 oktober om 10u via greenhousetalent.com. Geen Zeit te verliezen dan dus zet zeker je alarm! 

Opgepast voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents. De enige officiële ticketkanalen zijn Ticketmaster en Eventim. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op www.ilovemyticket.com. Er is een limiet van 6 tickets per persoon.

Op 29 april 2022 bracht de band hun nieuwste plaat 'Zeit' uit. Het album katapulteerde zich naar de hoogste positie in maar liefst 11 landen. Én zelden gezien in De Afrekening van juni: Rammstein pakte niet alleen nummer 1 maar ook de nummer 2 in de lijst. 'Zeit' op kop, gevolgd door 'Zick Zack'. En Rammstein blijft over De Afrekening heersen met 'Dicke Titten' op nummer 1. 

Ook de wervelende shows, afgelopen zomer, in Oostende misten hun effect niet met maar liefst 3 albums in de top 10 en 5 songs die toen aanzienlijk stegen in de Ultratop. De Belgische pers was unaniem lovend over de verpletterende passage van de band in Oostende, met uitsluitend 4 tot 5-sterren reviews! Rammstein trakteert keer op keer op een spectaculaire show die letterlijk in vuur en vlam staat. Verwacht je aan een perfect georkestreerde band met de zalige humor en pathetiek van de Rammstein-act! Qua stijl, grootsheid en kwaliteit is dat alles zonder meer uniek in de muziekwereld. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Rammstein al zijn fans en al wie op het punt staat fan te worden een nieuwe kans biedt om deze "gigantische show” (Rolling Stone) live te beleven!