Graspop Metal Meeting lanceert n.a.v. 25ste verjaardag eigen Anthem! Meebrullen is een must!

Nieuws:Festivals
  Van Muylem    1 juni 2022

Over minder dan een maand mogen we weer duizenden festivalgangers verwelkomen op de heilige gronden van Graspop Metal Meeting om onze 25ste verjaardag te vieren. Om deze 25ste verjaardag extra in de verf te zetten en jullie alvast op te warmen voor vier dagen vol metal, lossen we vandaag onze 'Anthem'Tijs Vanneste (Oceans of Sadness, Vanechelpoel), nam samen met Mario Goossens (Triggerfinger), Johannes Van Audenhove (Evil Invaders) en Sybren Camerlynck (Fleddy Melculy) een nummer op dat de spirit van Graspop Metal Meeting perfect samenvat.


Voor een volbloed Desselaar als Tijs Vanneste is Graspop Metal Meeting (en daarvoor Graspop) al heel zijn leven ‘zijn’ dorpsfeest… “6 keer op het podium met mijn eerste band Oceans Of Sadness en 6000 keer tot de laatste man aan den toog gehangen met mijn maten.. dat het verdomme een eer is de anthem te mogen schrijven en dan nog met zo’n schoon volk! Op naar de volgende 25 jaar!!!

Luister hier: gmm.lnk.to/anthem

Credits 'Anthem'
Vocals — Tijs Vanneste (ex-Oceans of Sadness, Van Echelpoel, ...)
Drums — Mario Goossens (Triggerfinger, Sloper, ...)
Guitar — Johannes Van Audenhove (Evil Invaders)
Bass — Sybren Camerlynck (Fleddy Melculy)
 
Recorded at Congoberg Recording Studio (BE)
Mixed at The Dungeon (BE) by Filip Goris.
Mastered at Fascination Street Studios (SE) by Jens Bogren.

"Als volbloed Desselaar is GMM (en daarvoor Graspop) al m’n hele leven ‘mijn’ dorpsfeest… 6 keer op het podium met mijn eerste band Oceans Of Sadness en 6000 keer tot de laatste man aan den toog gehangen met mijn maten.. dat het verdomme een eer is dit anthem te mogen schrijven en dan nog met zo’n schoon volk! Op naar de volgende 25 jaar!!!"
— Tijs Vanneste
 
"Na 30 jaar nog eens terug naar mijn roots, Metal! Geweldig om samen met Tijs ( oa. De Kemping), Joe (Evil Invaders) en Sybren (Fleddy Melculy) dit nummer mee te mogen maken voor de 25ste verjaardag van GMM. Vroeger keken we op naar dit festival en hoopte we er ooit te mogen spelen en dan nu dit! Dikke merci Graspop!"
— Mario Goossens

"Toen ik het telefoontje van Tijs kreeg met de vraag om mee te werken aan een anthem voor GMM was ik meteen on board! Het was heel verrijkend om ook eens met andere muzikanten de studio in te duiken. Fucking cool om mee te mogen werken aan een themesong van een van mijn favoriete festivals!"
— Johannes Van Audenhove
 
"Miljaar, wat was dit plezant om te doen! Al was mijn eerste reactie na het telefoontje van Mario letterlijk: "Moh...Serieus? Waarom vragen jullie dat aan mij...?" Zeer dankbaar me tot de Graspop familie te mogen rekenen en eindelijk is met Tijs, Mario en Joe te kunnen knallen! See you there amigos!!!"
— Sybren Camerlynck

FOLLOW GRASPOP METAL MEETING
Instagram | Facebook | YouTube | Spotify