BZB laaft de dorstigen in de biechtstoel

Nieuws:Muziek
      31 mei 2012

BZB speelt op vrijdag 8 juni even voor biechtvader. Journalisten die zich de laatste tijd schuldig hebben gemaakt aan ijdelheid, gierigheid, wellust, afgunst, vraatzucht, wraak en luiheid kunnen die middag bij de part time priesters van BZB te biecht in De Kerk in het Brabantse Boxtel.

Een dag eerder, op donderdag 7 juni, brengt de Nederfolkrockband zijn nieuwe Opus Dei getiteld 7 uit op Suburban Records. De thematiek op deze zevende CD behelst de zeven hoofdzonden…


Op de eerste single Zeven Dagen (die vorige week uitkwam) van het nieuwe album zet de band zelf alvast de toon: “een leven zonder zonden is zonde”. Dus hoeven de journalistieke zondaarsgeen penitenties te verwachten maar vooral veel absoluties en indulgentia’s (die laatste zijnvermoedelijk te verkrijgen in ruil voor Trappistenbier).

BZB zal de dostigen laven met een geslaagde alcoholische combinatie van gist, hop, graan enwijwater. Eetcafé De Kerk heeft voor de liefhebber een ruim aanbod aan speciale biertjes alsmedevoldoende keuze aan hemelse gerechten. Uiteraard kunnen journalisten tijdens het opbiechtenvan hun begane zonden op hun beurt zèlf ook vragen aan de bandleden stellen – in de volksmondook wel een interview doen geheten.

Eerste 2 E.K.-wedstrijden & BZB live te zienJournalisten die hun zonden vrijdagmiddag 8/6 willen belijden kunnen terecht in eetcafé De Kerkin Boxtel. Dit sfeervolle stadje ligt middenin de driehoek Tilburg - Den Bosch – Eindhoven en heteetcafé zelf is vanaf treinstation Boxtel slechts vijf minuten lopen.

De biechtstoel is van 14.00 uur tot 18.00 uur open want om 18.00 uur is de allereerste E.K.-wedstrijd Polen -Griekenland live te zien in De Kerk. Tussen deze en de volgende wedstrijd(Rusland- Tsjechië; 20.45 uur) zal BZB enkele nummers van het nieuwe album 7  ten gehorebrengen. Dubbel feest dus!

 

  Contact