Tomorrowland 2014: 10de verjaardag belooft een extase te worden

Nieuws:Festivals
  Tom V    20 mei 2014

Op Tomorrowland is het allemaal te doen om het genot van de bezoekers, de festivalgangers. Het recept? Een mix van een magistraal decor in combinatie met muziek en een uitbundig publiek. Maar dit jaar voegt Tomorrowland er nog een extra culinaire touch aan toe. Om alle zintuigen optimaal te kunnen stimuleren hebben ze er een resum aan healthy food kraampjes aan toegevoegd. Zowel op de festivalsite als op Dreamville. We laten de organisatie zelf even aan het woord:


"First-rate Sicilian chefs, directed by Peppe Giacomazza, will be rolling out the pizza dough, while star-awarded chef Bart De Pooter will be offering the most succulent beef dishes. But vegetarians, not to worry, because Lombardia will be on hand as well. And to top it all off, Gault & Millau will be inviting a number of promising young chefs to unleash their gastronomic talents on the public. This year promises to be not only a festive edition but a finger-licking good one too."

De organisatie belooft zich te houden aan de standaard voorschriften op hygiรซnisch vla. Gedurende de voorbije jaren hebben ze reeds een vlotte samenwerking uitgewerkt met SGS inclusief een handboek voor partners en organisatie. Het beloofd dus een uitzonderlijk aangenaam feestje te worden tijdens de 2 weekends van Tomorrowland.
 
Special vouchers: http://specialvouchers.tomorrowland.com/