Pukkelpop maakt steunfonds nummer bekend

Nieuws:Festivals
      25 augustus 2011

Goed nieuws! Pukkelpop heeft het steunfonds nummer bekend gemaakt. Wie zijn bijdrage rechtstreeks wil storten kan dit via: 001-6498434-92 (internationaal: BE12 0016 4984 3492 // BIC: GEBA BEBB). De organisatie heeft er nog volgende informatie bijgetypt:

"Elke gift, klein of groot, gaat integraal naar de slachtoffers. De opbrengsten komen niet toe aan de organisatie ‘Pukkelpop’. De statuten en de lijst van de onafhankelijke bestuurders zullen vanaf morgen on-line gepubliceerd worden en zijn voor iedereen consulteerbaar. De financiële controle wordt gegarandeerd door een internationaal bureau en zal publiek gemaakt worden. Het Fonds zal op uitdrukkelijke vraag van Pukkelpop onafhankelijk en autonoom functioneren.

Dit neemt uiteraard niet weg dat Pukkelpop het engagement opneemt om het Fonds nu en in de toekomst steeds de praktische ondersteuning te geven die het nodig heeft.

Iedereen die - nu en in de toekomst - zijn medewerking heeft verleend aan de oprichting en werking van het Fonds doet dit uit sociaal engagement en op onbezoldigde basis.

Elk initiatief dat kan bijdragen tot het Fonds wordt ten zeerste gewaardeerd."